Brambory nakrájíme na kostky, maso také. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, česnek, zeleninu nakrájenou na kostky, lečo, slaninu a klobásy. Osolíme, okořeníme paprikou, vegetou, majoránkou, kmínem, pepřem a petrželovou natí. Přidáme trochu oleje a promícháme.
Připravenou směs vysypeme do pekáče a podlijeme trochou vody. Přikryjeme a pečeme ve vyhřáté troubě asi hodinu.
Plátky brambor vaříme 10 minut. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, cibuli, opékáme 3-4 minuty. Na pánev přidáme…
více o Brambory s mandlemi a roketou
Do vařící vody dáme ocet a sůl, pak opatrně přímo nad kastrolkem rozklepneme vejce a povaříme dle vlastního uvážení,…
více o Nezdravá snídaně po arabsku