Do mísy dáme cukr, celá vejce a změklý tuk. Elektrickým šlehačem rozšleháme a pak postupně přidáváme tvaroh. Nakonec přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva a krátce zašleháme.
Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané formy a pomalu upečeme, zkoušíme špejlí.
Marmeládu rozvaříme s trochou vody a potřeme jí vychladlou upečenou rybu.
Marcipán rozválíme natenko, přehodíme přes rybu a opatrně přitlačíme tak, aby kopíroval její tvar. Přebytky odkrojíme ve vzálenosti asi 1 cm od ryby a okraj zasuneme pod ni.
Kousek marcipánu obarvíme nazeleno a přilepíme oko.
Plecko a 2/3 bůčku zalejeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl,divoké koření a vaříme do skoro hotova. Maso musí…
více o Zavařovaná domácí paštika
Tvaroh vmícháme s pomazánkovým máslem, rumem a polovinou cukru. Zbylí cukr přidáme do horkého espresa, přimícháme likér…
více o Banánovo-kávové tiramisu