Znojemská omáčka

3.17

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • hladká mouka
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 2
      ks masox
    • 500
      g vepřové maso
    • 5
      ks nakládané okurky velké kusy

Postup přípravy receptu

  • Na oleji zpěníme cibulku. Mezitím nakrájíme maso na kostičky, nakrájené maso vložíme na osmahlou cibuli a zalijeme 1,5 l vody, přidáme 3 rozkrojené okurky, masox, sůl a pepř. Dusíme, až je maso měkké.
  • Na závěr zahustíme záklechtkou. Po odstavení přidáme zbylé najemno nastrouhané okurky. Jako příloha je nejlepší dušená rýže.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: