Znojemské vepřové plátky

2.83

hodnoceno: 24
Příprava: 50 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • hladká mouka
    • 2
      ks vařená vejce
    • masox
    • pepř mletý
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 100
      g salám Točený nebo měkký
    • podravka
    • hořčice
    • 4
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

  • Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a lehce obalíme moukou. Narychlo osmahneme na pánvi, aby se maso zatáhlo. V hrnci na oleji osmahneme cibuli, na ni dáme plátky i se zbytkem tuku z pánve, zalijeme vodou tak, aby byly plátky potopené. Přidáme masox a necháme 45 minut dusit.
  • Plátky vyndáme, omáčku zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě se lžící hořčice. Přidáme na kostičky salám, na jemno okurku a vejce, vše promícháme a vrátíme zpět plátky. Necháme 10 minut povařit.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: