Nálev na okurky od Horňanských Suroviny na nálev dáme do vody a uvedeme do varu. Přidáme ocet a necháme projít varem. Do každé sklenice dáme kopr, 3… více o Nálev na okurky od Horňanských
Znojemský lák na okurky Ingredience smícháme a povaříme. Sklenice naplníme okurkami, křenem, mrkví, cibulí, koprem a lákem. Otřeme vršek… více o Znojemský lák na okurky
Nálev na rybí pečenáče Cibuli nakrájíme najemno a vložíme do sklenice. Svaříme vodu, koření a cukr. Přidáme ocet a zalijeme smažené ryby. více o Nálev na rybí pečenáče
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty… Dětské oslavy jsou velmi populární a sladké pohoštění na nich samozřejmě nesmí chybět.… Celý článek
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu Máta je takový malý zázrak. Je zdravá, krásně voní, když ji zasadíte, roste jako divá, a… Celý článek
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání.… Ač slunečnicová semínka chutnají téměř všem, většinou si na ně vzpomeneme v zimě, když chceme… Celý článek
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl… Grilovaný sýr patří k letní klasice a vůbec nemusí být jen pro ty, kteří neholdují masu.… Celý článek
Kokosovo-kávové řezy Bílky s cukrem ušleháme, přidáme kokos, mouku a všechno dobře promícháme. Rozetřeme na vymazaný plech a upečeme.… více o Kokosovo-kávové řezy
Kuře na zelí zase jinak Do pekáčku dáme na dno anglickou slaninu, na to syrové brambory nakrájené na kostky - osolíme, okmínujeme. Na brambory… více o Kuře na zelí zase jinak
Kuře Kanada Na oleji opečeme na plátky nakrájenou cibuli (ne moc do tmava), přidáme nakrájenou na kostičky anglickou slaninu a… více o Kuře Kanada
Zeleninová roláda V mléce rozšlehejte 3 žloutky, osolte, opepřete, vmíchejte tuhý sníh ze 3 bílků, přidejte mouku a nastrouhaný sýr.… více o Zeleninová roláda
Domácí zapékané müsli Vše rukama smícháme v míse. Přidáme sušené ovoce, rozinky, ořechy - vše podle chuti (já přidávám rozinky, brusinky,… více o Domácí zapékané müsli
Hovězí polévka Hovězí žebra zalijeme studenou vodou (1,5l), přidáme celý pepř a osolíme. Vaříme zvolna 2 až 4 hodiny. Asi 20 min. před… více o Hovězí polévka
Borůvkový (višňový) likér Do přiměřeně velké nádoby (nejlépe 4-litrová sklenice) dáme 1 kg višní nebo borůvek, 3/4 kg cukru a necháme 2 hodiny… více o Borůvkový (višňový) likér
Hovězí ragú Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně… více o Hovězí ragú
Vepřové na hruškách Cibuli nakrájíme na klínky, hrušky na čtrvtky. Vyřízneme jádřince a společně vše opečeme na másle (nejlépe v takové… více o Vepřové na hruškách
Maminčina rajská omáčka Na mirnem ohni rozpustime v hrnci tuk, na kterem nechame zesklovatet nahrubo nakrajenou cibulku. Jakmile cibule zacne… více o Maminčina rajská omáčka
Koláč rebarborový křehký Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem a kakaem, dáme na vál, uděláme do směsi důlek, vyklopíme vejce, na to dáme… více o Koláč rebarborový křehký
Ovocný salát s bílým jogurtem 1.Krok: Připravíme do mísy všechny potřebné ingredience. 2:Krok: Zamícháme všechny suroviny dohromady a dáme do… více o Ovocný salát s bílým jogurtem