Očištěné steaky z dravce osolíme a jemně opepříme (se solí nešetřit, ryba snese více). Na pánvi rozpálíme olej s máslem a přidáme steaky. Ubereme plamen, aby maso nebylo po krajích vysušené.
V hrnci zavaříme smetanu a přidáme nastrouhané sýry (nastrouhané proto, aby došlo k lepšímu spojení). Provaříme. Přidáme šafrán či kurkumu, máslo a dle potřeby dohustíme solamylem rozmíchaným v cca 1 dl studené vody. Dle chuti dosolíme. Těsně před podáváním přidáme nadrobno nasekané bylinky.
Bramborové restíky na pánvi osmažíme a podáváme. Talíř ozdobíme čerstvými druhy salátů, plátky citronů a cherry rajčátek.
Uvařte těstoviny - špagety. Než se uvaří těstoviny opečte na velké pánvi na kostičky nakrájenou šunku a pórek, potom…
více o Špagety se sýrovou omáčkou
Formu na biskupský chlebíček vyložíme peč. papírem, poklademe angl. slaninou, na to rozložíme ještě naplocho rozříznuté…
více o Rychlá kuřecí roláda z řízků