Španělské ptáčky trochu jinak
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso zarolujeme a převážeme... více o Španělské ptáčky trochu jinak
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso zarolujeme a převážeme... více o Španělské ptáčky trochu jinak
Z vejce, mouky a strouhanky připravíme těstíčko. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, slabě potřeme hořčicí, položíme plátek sýra, opět slabě... více o Trojité řízky
V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a naskládáme... více o Zapékaná krkovice
Králíka naporcujeme a naložíme asi na 1 den do marinády připravené ze surovin – olej, voda, sůl, kečup, hořčice, pepř, paprika, cibule... více o Béřovický králík
Na oleji lehce osmahněte nakrájenou cibuli, přidejte nakrájené kuřecí maso, osolte, poprašte sladkou paprikou a nechte dusit doměkka. Pokud... více o Kuřecí ňamka s nivou
Párky nakrájíme, smícháme s rajčaty. Cibuli pokrájíme na kolečka a přidáme k ostatním ingrediencím. Ochutíme kořením. Vložíme do pekáče.... více o Kotlík
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky podlouhlého tvaru a naložíme do podmáslí, do kterého dáme stroužky rozmačkaného česneku, sůl a pepř.... více o Kuřecí miniřízky
Ze všech přísad kromě šlehačky si připravíme marinádu, do které dáme kuřecí maso pokrájené na nudličky. Maso má být ponořené v marinádě a... více o Alenino kuřecí
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Obalíme nejprve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Vložíme... více o Zapékané hovězí řízky
Stehýnka vložíme do zapékací mísy, pokapeme citrónem, zalijeme smetanou a kuřecím vývarem, přidáme na kousky nakrájený hermelín, posypeme... více o Kuřecí stehna z Francie
Do vařící osolené vody vložíme kostku bujonu a vsypeme sóju. Povaříme asi 15 minut, scedíme a vytlačíme přebytečnou vodu. Do vytlačené sóji... více o Sójový prejt
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami. V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky nakrájené maso s... více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne, pak usmažíme jako... více o Řízky v těstíčku Stella
Na oleji zpěníme 1 větší cibuli pokrájenou spíše na větší kousky nebo na proužky. Kuřecí játra dobře propereme ve vodě, vysušíme a nakrájíme... více o Kuřecí játra se zeleninou na smetaně
Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na okrajích je na několika místech nařízneme, aby se nekroutily. Houby očistíme a... více o Kotlety na houbách
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Přidáme asi 1 a 1/2 lžíce koření a asi 4–5 lžic sójové omáčky. Necháme přes noc marinovat. Ráno... více o Čína pro lenochy
Na olej dáme nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené maso, osolíme, přidáme chilli a necháme dusit. Nejprve ve vlastní šťávě a pak pomalu... více o Ostrá směs s kedlubnami
Cibuli zpěníme na tuku, přidáme sladkou (pálivou) papriku, kmín, maso na kostičky a podlijeme vodou. Přidáme bujón, pepř, libeček, kečup dle... více o Vepřové námořnické maso
Játra očistíme, opláchneme a necháme okapat. Cibuli si pokrájíme nadrobno a osmažíme na trošce oleje dozlatova. K cibuli přidáme játra,... více o Omáčka z drůbežích jater
Svíčkovou očistíme od přebytečných blan a tuku, nakrájíme na steaky. Pokud je maso řidší konzistence, tak steak svážeme provázkem po obvodu,... více o Steak z hovězí svíčkové
Maso očistíme a prošpikujeme špekem. Očistíme a nakrájíme kořenovou zeleninu. Na pánev dáme trochu sádla, kořenovou zeleninu, plátek... více o Svíčková na smetaně podle mojí maminky
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix. Přidejte 200 ml vody,... více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Z odblaněné svíčkové nakrájíme 12 řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Olej... více o Řezy ze svíčkové v žampionové směsi
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek nasekáme. Přidáme další ingredience, promícháme, podle chuti přidáme syrovou červenou... více o Troubův guláš
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka. Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření, bobkový list a... více o Utopenci v pivním nálevu
Kroupy propereme a uvaříme do poloměkka. Oloupané brambory pokrájíme na kostičky. Houby namočíme na hodinu do vody, pak je na tuku podusíme... více o Táborský maňas
Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky nebo menší kousky, zprudka osmahneme na troše rozpáleného oleje, přidáme na větší kousky nakrájené... více o Kuřecí kousky se žampiony a koprem
Na oleji zpěníme cibulku. Mezitím nakrájíme maso na kostičky, nakrájené maso vložíme na osmahlou cibuli a zalijeme 1,5 l vody, přidáme 3... více o Znojemská omáčka
Křídla očistíme, vaříme v osolené vodě asi 15 minut. Osušíme a dáme je stranou. Z mouky, vajec, mléka, bryndzy, soli a mleté papriky... více o Bryndzová křidélka
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, lehce rozklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme zprudka na pánvičce, aby se maso zatáhlo. Vložíme do pekáčku... více o Karlos z kuřecích prsíček
Cibuli si oloupeme a nakrájíme (já krájím na hrubo) a dáme na dno pekáčku. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe na cibuli. Celé to... více o Maso s tatarkou
Nejprve blanšírujte fazolky: na velmi krátkou dobu je ponořte do vroucí vody a pak je dejte do mísy s hromadou ledových kostek. Fazolky si... více o Lososí filet s olivami a rajčátky
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potřeme kořením na křidélka rozmíchaným v oleji a dáme opéct zprudka z obou stran na suchou teflonovou... více o Vepřové plátky po čínsku
Do misky dáme všechny ingredience a pořádně promícháme. Necháme deset minut odstát. Připravíme si pekáček, do kterého naskládáme plátky masa... více o Pečeně po kanadsku
Malý pekáč vymažeme máslem a na dno položíme klobásky. Vložíme na 10 minut do vyhřáté trouby (180 °C), poté klobásky otočíme na plechu a... více o Tode in the hole
Cibuli nakrájíme na drobno a s česnekem orestujeme na olivovém oleji. Poté přidáme maso a řádně opepříme. Když je maso orestované, přidáme... více o Špagety s mletým masem
Namočíme na 24 hodin rozinky. Dáme do 2,5 l vody vařit nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme koření. Necháme asi tak 5 minut... více o Bavorská svíčková
Na olejem potřený alobal poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme. Na brambory položíme naklepané maso,... více o Dobrota z alobalu
Koleno omyjeme, vysušíme a kůži nakrojíme do čtverečků ostrým nožem. Zvenčí vetřeme kmín, sůl a pepř. Koleno vložíme do pekáče, přelijeme... více o Bavorské vepřové koleno s pivní krustou
Těstoviny uvaříme podle návodu. Na pánvi si rozehřejeme trochu oleje, osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli dozlatova a na plátky nakrájený... více o Těstoviny s citronovou omáčkou a kuřecím masem
V misce smíchejte koření, tymián, olivový olej a trochu citronové šťávy. Nakrájejte cca 4–5 hrubších plátků citronu. Vnitřek kuřete vysypte... více o Kuře na soli s citronem
Uvaříme vejce na tvrdo. Do litru vroucí vody nasypeme zeleninu a přidáme nudle. Nezapomeneme osolit. Směs dvě minuty povaříme, poté... více o Ramen
Na řízky nakrájíme a naklepeme maso, následně osolíme, opepříme a natřeme hořčicí. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se natřely z obou stran.... více o Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ni položíme filety – naolejované a potřené kořením na ryby. Rajčata nakrájíme na... více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Oloupeme 4 rajčata a nakrájíme je na malé kousky. Nadrobno nasekáme cibulku, kterou dáme zpěnit na pánev a připravíme si maso. Do masa... více o Boloňské špagety extra
Kotlety naklepeme, lehce osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Kotlety osmažíme na předehřátém... více o Kotleta
Očištěné kuře osolíme, okořeníme, podlijeme trochou oleje a horkou vodou. V troubě upečeme po obou stranách dočervena. Během pečení kuře... více o Moravské kuře
Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčinky, na plátky nakrájený Šmakoun a posypeme sezamovými semínky. Zlehka... více o Krabí tyčinky se zeleninou
Všechny ingredience kromě žeber zamícháme do marinády, kterou žebírka potřeme. Necháme odležet v chladu alespoň dvě hodiny. Potom pečeme při... více o Pikantní žebírka
Ingredience smíchejte a dejte péct do pekáče s kuřetem 30 minut před koncem pečení.... více o Nádivka ke kuřeti
Žádné recepty nebyly nalezeny