Rybí filé na česneku
Porce rybího filé pokapeme citronem, potřeme rozetřeným česnekem, osolíme, opepříme, namočíme v rozšlehaném vejci, vložíme na pánvičku s... více o Rybí filé na česneku
Porce rybího filé pokapeme citronem, potřeme rozetřeným česnekem, osolíme, opepříme, namočíme v rozšlehaném vejci, vložíme na pánvičku s... více o Rybí filé na česneku
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou úpravu. Základ je v... více o Rychle, zdravě a chutně losos
Pstruhy omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Pokapeme je citrónovou šťávou a olivovým olejem. Osolíme, opepříme a natřeme prolisovaným... více o Pstruh duhový v anglické slanině
Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet. Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či... více o Cejn na bylinkách
Ryby omyjte, osušte a kůži nakrojte do tvaru mřížky. V misce smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, nasekanou majoránkou, tymiánem,... více o Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré
Do rendlíku vlijeme jen tolik vody, aby byla ryba potopená, přidáme sůl, ocet, rozpůlenou cibuli, koření a zvolna 10 minut vaříme. Do vroucí... více o Kapr na cerno
V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé nakrájíme na slabší... více o Rybí filé v pivním těstě
Mouku a vejce rozmícháme v 0,5 l mléka. Na rozpálené pánvi usmažíme klasické palačinky. V troše mléka rozmixujeme tvaroh, do směsi přidáme... více o Palačinky s lososem
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme žampiony na... více o Pangas se žampiony a pórkem
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix. Přidejte 200 ml vody,... více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Nejprve blanšírujte fazolky: na velmi krátkou dobu je ponořte do vroucí vody a pak je dejte do mísy s hromadou ledových kostek. Fazolky si... více o Lososí filet s olivami a rajčátky
Uvaříme vejce na tvrdo. Do litru vroucí vody nasypeme zeleninu a přidáme nudle. Nezapomeneme osolit. Směs dvě minuty povaříme, poté... více o Ramen
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ni položíme filety – naolejované a potřené kořením na ryby. Rajčata nakrájíme na... více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčinky, na plátky nakrájený Šmakoun a posypeme sezamovými semínky. Zlehka... více o Krabí tyčinky se zeleninou
Necháme na másle krátce osmahnout lososa nakrájeného na kostičky. Zalijeme šlehačkou a nasypeme najemno nakrájenou petrželku. Místo... více o Těstoviny s lososem
Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou. Položíme do alobalu vyloženého plátky slaniny, přidáme cibuli... více o Pstruh se slaninou a jablky
Najprve připravíme špenát dle vlastní chuti. Do osolené vroucí vody přidáme na 3 minuty předvařené lasagne (návod je napsaný na krabičce).... více o Lasagne s lososem a se špenátem
Brambory oloupeme a omyjeme. V osolené vroucí vodě je vaříme asi 20 minut a slijeme. Mezitím opláchneme a osušíme pstruhy. Potřeme je solí,... více o Pečení pstruzi
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, osolíme, okořeníme a krátce orestujeme. Přimícháme na kousky nakrájená... více o Tuňákové rizoto
Na dno zapékací mísy dáme cibuli, přidáme mraženou zeleninu, rybu s kořením a vložíme do trouby ohřáté na 200 stupňů. Po 20 minutách přidáme... více o Pangasius v krustě
Tuňáka slijeme, důkladně promícháme s ricottou, parmezánem, vejcem a čerstvě nasekanou petrželkou, zahustíme troškou strouhanky, osolíme a... více o Báječné tuňákové placičky s ricottou
Česnek prolisujeme. Vejce rozšleháme se smetanou, přidáme bylinky, česnek a ochutíme solí a pepřem. Rajčata nakrájíme na plátky, rybí filety... více o Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Pažítku nasekáme nadrobno. Tuniaka scedíme. V miske spolu zmiešame obe suroviny. Pridáme vajcia a múku. Dochutíme soľou, štipľavou a sladkou... více o Tuniakové karbonátky so salsou
Rybí filety lehce zakápneme citronovou šťávou a osolíme. Dno zapékací mísy vymažeme máslem nebo olejem a poklademe plátky rajčat. Na plátky... více o Pangasius s bazalkovým pestem a sýrovou krustou
Filé marinujeme alespoň 2 hodiny ve směsi citronové šťávy, sojové omáčky a česneku. Květák a brokolici pokrájíme na větší kusy a krátce... více o Polynéské filé
Vykuchaného lososa zbavíme ploutví, hlavy, rozkrojíme podél na 2 půlky a poté na jednotlivé porce. Můžeme ho také rozkrájet na podkovy nebo... více o Losos s bylinkovou omáčkou
Citron ostrouhejte a vymačkejte na šťávu, oloupaný zázvor nadrobno nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2 lžícemi oleje a skořicí... více o Grilovaný candát na rajčatech
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje. Filety osolíme a... více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Filety z lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme. Cherry rajčátka rozkrojíme na polovinu, cuketu nakrájíme na plátky a cibuli na... více o Barevná ryba ve stříbrných balíčcích
Tuňáka vyjmeme z plechovky (pokud máte čersvého doporučuji ho blanšírovat nebo orestovat s bílým vínem). Ovšem budeme pracovat s tuňákem z... více o Letní úžasnost z tuňáka
Do pekáčku dáme plátky filé, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a kari, posypeme plátky česneku. Do mezer dáme několik lžic kečupu,... více o Filé po cikánsku
Sušené houby namočíme na půl hodiny do vody, poté krátce podusíme, přidáme plátek másla a orestujeme doměkka. Pekáč vyložíme plátky slaniny,... více o Vánoční rožmberský kapr
Přísady na marinádu promícháme metličkou a směsí potřeme osolené filety (už samotná marináda je slaná, tak solíme opatrně). Necháme v chladu... více o Pikantní rybí filé se sýrem
Filet osolíme, opepříme a položíme na pomaštěný pečicí papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme rozpuštěným máslem a... více o Cibulový filet
Kapra naporcujeme na tenčí podkovičky (budou se lépe obracet a péct). Uvedené ingredience smícháme v misce a kapra do této marinády naložíme... více o Vynikající kapr
Ryby oškrábeme (nebo stáhneme), vykucháme a vyčistíme, pořádně nasolíme a dáme do chladu. Sůl je nutná pro zpevnění masa bílých ryb. Asi za... více o Rybí salát
Cuketové ragú: Z cukety odkrojíme špičky na obou stranách. Rozkrojíme ji a nakrájíme na silnější plátky (cca 1,5 cm), aby zůstala po uvaření... více o Filety z lososa s cuketovým ragú
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Máslem vymažeme plech, rozložíme povařené brambory, nakrájená... více o Okoun po italsku
Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do vyhřáté trouby (cca 200... více o Pangasius s mozzarellou
Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků. Z omytého citronu si najemno nastrouháme kůru, kterou smícháme se strouhankou určenou k... více o Citronový pangasius
Asi 2 hodiny předtím, než má být jídlo hotové, vytáhneme rybu z lednice, abychom ji nakořenili. Připravíme pekáček, ve kterém rybu budeme... více o Pangasius na zelenině (dietní)
Porce kapra osolíme a poprášíme provensálským kořením. Porce citlivě opečeme v olivovém oleji s máslem a pak odložíme mimo pánev. Ve výpeku... více o Kapr v zelenině
Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Rybí filety a vyloupané krevety očistíme a osušíme. Rybu nakrájíme na... více o Paella de marisco
Osolené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme půl hodiny odležet v chladu. Pak je obalíme v mouce a poté ve vejcích rozšlehaných... více o Kapr na povidlech a mandlích s teplým bramborovým salátem
Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu. Do misky z varného skla... více o Labužnické rybí filé
Metličkou důkladně vyšleháme vejce s mlékem, moukou, osolíme a opepříme. Na rozehřátý olej vlijeme polovinu vaječné hmoty. Když začne... více o Omeleta s uzenou makrelou
Žádné recepty nebyly nalezeny
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.