Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ni špenát. Ten vaříme tak dlouho, dokud úplně...
více o Jednoduchý špenát
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5 misek a můžeme podávat samotné či s pečivem.
TIP: Můžete...
více o Zeleninový salát Barevňák
Nalijeme do sklenice vodu, pomerančovou šťávu a protřepeme.
Přidáme 3 kostky ledu a 3 kusy borůvek.
Nakrájíme limetku na tenké plátky a na...
více o Ovocný drink
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou hlívu, posypeme mletou sladkou paprikou, pokmínujeme, zalijeme vodou,...
více o Polévka z hlívy ústřičné
Na rozpáleném slunečnicovém oleji, do kterého přidáme bobkový list a nové koření, osmažíme dosklovata na kostičky pokrájenou cibuli. Ke...
více o Thajská čočka se zeleninou
Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži naučíte správně dochutit, 80 % úspěchu...
více o Sushi pro začátečníky
Kuskus vsypeme do mísy, osolíme, zalijeme vroucí vodou, promícháme vidličkou a necháme stát 10 minut pod pokličkou. Kostky uvaříme dle...
více o Rizoto z kuskusu
Do hrnce dáme ovesné vločky, mléko, vodu a přivedeme k varu. Vaříme cca 3 minuty, dokud kaše nezačne houstnout. Přidáme med se skořicí a...
více o Ovesná kaše s ovocem
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ni položíme filety – naolejované a potřené kořením na ryby.
Rajčata nakrájíme na...
více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Vejce smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový pudink a postupně přiléváme mléko....
více o Bezlepkový ovocný koláč
Z ingrediencí vytvoříme krásně tvárné těsto a rozválíme ho na utěrce.
Na náplň smícháme oloupaná a nastrouhaná jablka, skořici a posekané...
více o Dietní jablečný závin