Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpracovat těsto. Hotové těsto vyndáme z pekárny,...
více o Houstičky z domácí pekárny
Nastavení pekárny: Program Těsto.
Takto odměřené těsto lze použít na cokoliv sladkého. Těsto je moc dobré a nelepí se....
více o Kynuté těsto pro pekárnu
Vše nalijeme a nasypeme do formy v uvedeném pořadí a vložíme do pekárny. Program nastavíme na „Těsto“ (pokud se nám zdá těsto lepivé či...
více o Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Těsto. Po ukončení programu vykynuté těsto vyndáme z nádoby a...
více o Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Těsto připravíme tak že smícháme hladkou mouku, droždí, cukr, sůl a olej. S postupným přidáváním teplé vody připravíme těsto, které následně...
více o Domácí pizza podle Míši
Ingredience vkládáme do pečicí nádoby v uvedeném pořadí.
Nastavíme program 1, vypečení střední, váha 1000 g, čas 3:20....
více o Chléb z domácí pekárny
Do pekárny postupně vložíme vodu, olej, ocet. Potom přidáme mouku, cukr, sůl, kmín a do středu vložíme sušené droždí.
Pokud pečeme chleba v...
více o Domácí chleba od mamky
Všechny ingredience kromě ovoce dáme do pekárny a zapneme program „marmeláda“. Asi 20 minut před koncem přidáme nakrájené ovoce a pokud se...
více o Ovocná rýžová kaše z pekárny
Pekárna na program těsto. Vykynuté těsto vyndáme na vál. Rozkrojíme na 2 části a každý díl vyválíme na placku. Potřeme kečupem s česnekem,...
více o Pizza chléb po našem
Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program „dort“. Doba pečení je přibližně 1:45. Ořechy, rozinky a jablka přidáme po...
více o Americká buchta z domácí pekárny
Zaděláme kvásek (já roztírám droždí na kašičku s cukrem a poté přidávám další suroviny), přidáme do mísy s moukou, solí, kmínem, octem,...
více o Dalamánky z chlebové mouky
Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí pekárny dáme nejprve Meltu,...
více o Celožitný tmavý chléb
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po skončení programu...
více o Bagety z pekárny
Recept je upravený pro domácí pekárnu.
Namočíme rozinky. Do pekárny dáme vlažné mléko, rozdrobíme droždí, přidáme 1 lžíci cukru, promícháme...
více o Hrníčkový mazanec
Smícháme mouku, droždí, cukr, sůl, pak přidáme vodu.
Těsto necháme hodinu kynout pod utěrkou.
Bochánky dám na plech, na pečícím papíru...
více o SÝROVÉ BULKY
Mouku smícháme se sušeným droždím. Jeden stroužek česneku utřeme se solí, zbylé dva nasekáme nadrobno. Do pečicí nádoby vsypeme mouku,...
více o Česnekový chléb
Suroviny smícháme a zaděláme těsto.
Přikryjeme utěrkou a necháme 12 hodin vykynout.
Pečicí mísu s poklopem necháme při 220 stuních 10 minut...
více o Domácí chléb z bílé mouky
Vše postupně vložíme do pekárny a zvolíme program Dort.
Po zaznění zvukového signálu můžeme přidat rozinky, ořechy nebo kousky čokolády....
více o Perník z pekárny
Suroviny vložíme do pekárny postupně. Nejprve tekuté ingredience a pak sypké. Zapneme pekárnu na základní program a zvolíme tmavou kůrku....
více o Pšenično-žitný chléb (kmínový)
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, cibuli po zaznění signálu. Pekárnu nastavíme na program 1 základní, stupeň vypečení...
více o Chléb z domácí pekárny
Zaděláme klasickým způsobem těsto (nebo dáme do pekárny na program těsto). Necháme hodinku vykynout. Po vykynutí těsto rozdělíme na osm...
více o Loupáky
Krajíce starého chleba rozdrobíme, přidáme rozdrobenou kostku droždí a zalijeme vlažnou vodou. Necháme namočené aspoň 3 hodiny, nejlépe přes...
více o Chlebové rohlíčky
Do pekárny vlijeme mléko, přidáme vejce a máslo nakrájené na kousky. Poté přidáme mouky a na závěr kvasnice. Na pořadí záleží. Pustíme...
více o Housky z pekárny
Ideální je použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou, klíčky a semínky. Přidáme podmáslí,...
více o Rychlý celozrnný špaldový chléb
Vše v uvedeném pořadí vložíme do formy (rozinky a kandovanou kůru vkládáme až po signálu na semínka) a dáme na program „základní“ stupeň „...
více o Mazanec z domácí pekárny
Vše postupně dáme do pekárny a zapneme program „Těsto“. Z připraveného těsta upleteme pletýnky necháme tak 10 minut kynout. Potřeme mlékem,...
více o Pletýnky z domácí pekárny
Do pekárny nalijeme mléko s rozšlehaným vejcem. Zasypeme moukou, přidáme sůl, cukr a zasypeme droždím. Pekárnu nastavíme na program těsto....
více o Kynutý knedlík
Suroviny vložíme do pekárny (tekuté nejdříve, sádlo se počítá mezi tekuté), kvasnice jako poslední – program Kynutí (Těsto).
Poté vytvoříme...
více o Dalamánky IV.
Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyjmeme a vyválíme plát silný cca 1,5 cm. Sklenicí...
více o Bavorské vdolky z domácí pekárny
Do nádoby od pekárny dáme vodu a jogurt (může být místo něj i kefír), rozdrobíme kostku droždí, nasypeme cukr a hladkou mouku. Dáme míchat...
více o Chléb
Postup v domácí pekárně: do pekárny postupně přidáme mléko, olej, mouky, sůl, do opačného rohu droždí a cukr (v uvedeném pořadí). Zvolíme...
více o Špaldové housky
Prosátou mouku smícháme se solí, uděláme v ní důlek, tam přidáme lžičku cukru a část z už odměřené vlažné vody. Vodu spíš doporučuji vážit,...
více o Francouzská Bageta
Dáme do pekárny všechny ingredience v pořadí jak je napsáno( nejdřív tekutiny ), a nastavit volbu č.5 verlikost II a tmavou barvu. Je velmi...
více o chleba z domácí pekárny
Rozložíme si těsto na vál.
Kečup smícháme s chilli omáčkou a potřeme těsto.
Pak na pizzu dáme šunku nebo salám.
Na šunku dáme žampiony nebo...
více o Pizza alá italiano
Vymíchat řidší těsto, posypat hladkou moukou a přikrýt utěrkou. Nechat kynout 12-18 hodin při pokojové teplotě. Potom promíchat vařečkou...
více o Chleba od Hadičky
V určeném množství kávy rozehřejeme med a cukr, necháme přejít varem a odstavíme. Vychladlý (vlažný) rozvar vlijeme do nádoby. Potom přidáme...
více o Židovský medovník z domácí pekárny
Suroviny vložíme do nádoby v uvedeném pořadí a zapneme program Dort.
Rozinky, ořechy a jiné pochutiny přidáme po zvukovém signálu. Po...
více o Perník z domácí pekárny
Vykynuté těsto buď rozdělíme, nebo necháme vcelku. Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, vyválíme natenko, okraje necháme vyšší....
více o Těsto na pizzu
Ingredience smícháme do pekárny a pečeme na program „Sweet“, nebo na 1. program základní. Rozinky a mandle je dobré ještě před použitím...
více o Mazanec do domácí pekárny
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program „těsto“. Těsto by mělo být tužší a nemělo by se po vykynutí vůbec lepit –...
více o Domácí houstičky z pekárny trochu jinak
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme program klasik ...
více o Kmínový chleba z pekárny
Ze 4 lžic vlažného mléka, cukru, 1 lžíce mouky a rozdrobeného droždí připravte řídký kvásek a nechte ho na teplém místě vzejít.
Přidejte...
více o Základní kynuté těsto
V míse smícháme mouku, prášek do pečiva, brambory, sůl, pepř, nasekané bylinky. Zvlášť si rozšleháme vejce, hořčici, mléko (víno) a olej....
více o Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny