1.Kuře si umyji a osoli a dam na talíř plechovka piva si taky umyji a odleju sní čtvrtuku piva do skleničky umyji si brambory a dam do...
více o Kuře na pivě s bylinama
Kuře osolíme, naplníme propláchnutým zelím, vložíme do pekáče, ve kterém je hrubě pokrájená cibule a česnek. Posypeme kmínem, podlijeme...
více o Kuře kachna
V hlubší zapékací míse nebo menším pekáčku necháme na tuku zesklovatět větší část cibule nakrájené na tenká kolečka. Oloupané buřty podélně...
více o Pikantní buřty v pivu a kečupu
Pivo nalijeme do hrnce a dáme vařit.
Uvaříme silnou tureckou kávu. Kávu slijeme, přidáme k pivu do hrnce a za stálého míchání přidáme salko...
více o Domácí Baileys
Trochu silnější plátky krkovičky lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
Pekáček vymažeme sádlem a vyložíme anglickou slaninou.
Nakrájíme si na...
více o Krkovička na černém pivu
Okapané zelí promíchejte s cibulí nasekanou najemno a rozprostřete na dno pekáče.
Kuřecí stehna dobře omyjte, osušte a ze všech stran...
více o Kuřecí stehna pečená na zelí
Banány oloupeme a podélně rozkrojíme.
Poskládáme je řezem na pánvičku, ve které jsme rozpustili máslo. Pokapeme pivem, posypeme skořicí,...
více o Banány v košilce
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů do hloubky 0,5 cm a...
více o Pečené koleno v pivní marinádě
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka. Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření, bobkový list a...
více o Utopenci v pivním nálevu
Buřtíky oloupeme, naskládáme do pekáčku. Posypeme nakrájenou cibulí, opepříme. Odvážní mohou přidat feferonku zbavenou semínek. Přidáme...
více o Buřty na pivu
Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli. Vše podlijeme asi 1...
více o Kuřecí křidélka na pivě
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran.
Přesuneme maso na talíř a do výpeku přidáme rajský...
více o Pradědovo tajemství
Maso zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a pokmínujeme.
V hrnci si rozpálíme olej a vložíme do něj na kostky nakrájenou cibuli, kterou...
více o Vepřová krkovice na tmavém pivu
Špekáčky (pokud nejsou v přírodním střívku) oloupejte, nakrojte podélně do dvou třetin výšky a do zářezů vložte po dvou plátcích cibule....
více o Buřty na černém pivu
Kuře posolíme a pokmínujeme výrazněji, než jsme zvyklí. Dutiny vyplníme jablky bez jádřinců, vložíme do pekáče, podlijeme 1 dl vody a...
více o Kuřohus se zelím
Do kastrůlku dáme trošičku sádla, rozpustíme a přidáme cibulku. Oloupané buřtíky přihodíme do pekáčku a po chvilce přidáme nakrájená rajčata...
více o Buřty na černém pivu
Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka. Naskládáme je do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a feferonkami a...
více o Vepřové ala špekáčky na pivu
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleněné nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem a necháme do druhého...
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Maso prošpikujeme slaninou, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet.
Na tuku rozpustíme cukr, přidáme očištěnou a...
více o Králík na švestkách a černém pivu
Pekáček vyložíme alobalem, abychom po večeři neměli práci s mytím. Kuřecí porce omyjeme, po obou stranách dobře posolíme a posypeme drceným...
více o Kuře ein zwei