Břeclavská česnečka

2.92

hodnoceno: 13
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 0,5
      ks cibule
    • sůl
    • česnek dle chuti
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      l voda
    • masox
    • pepř mletý
    • anglická slanina kousek
    • kmín
    • chleba
    • sýr

Postup přípravy receptu

  • Do hrnce dáme 1 lžíci sádla a zpěníme si na něm cibulku nakrájenou najemno s vymačkaným česnekem a na kostičky nakrájenou anglickou slaninou. Zalijeme vodou a přidáme Masox, kmín, pepř a špetku soli. Přidáme 2 stroužky česneku nakrájené na plátky a necháme projít varem. Na zbytku sádla si opražíme na kostičky nakrájený chléb a poté vkládáme společně se strouhaným sýrem společně do talíře s polévkou.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: