Bůček na čínský způsob

3.18

hodnoceno: 11
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Směs
    • sůl
    • 1,5
      dl voda
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      lžíce víno
    • chilli papričky kousek (nebo koření)
    • 1
      lžička cukr
  • Maso a vejce
    • 4
      ks vejce
    • 400
      g vepřový bůček

Postup přípravy receptu

  • Vejce vaříme 8 minut a oloupeme je. Bůček nakrájíme na kostky. Do kastrůlku dáme sójovou omáčku, víno, vodu, cukr, sůl a chilli (pokud máme papričku, nakrájíme ji nadrobno). Do směsi vložíme maso a na mírném ohni vaříme 15 minut.
  • Potom přidáme vejce, plamen snížíme na minimum a za občasného otočení vajec vaříme pomalu ještě 30 minut, dokud z omáčky nezůstane polovina.
  • Podáváme s rýží (na 1 porci dávame k masu 1 vejce).
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: