Listové těsto rozválíme na velikost koláčové formy, propícháme a upečeme dozlatova. Po vychladnutí potřeme vrstvou nutely rozředěné pár lžícemi teplé smetany. Tvaroh smícháme s moučkovým cukrem a vyšlehanou šlehačku lehce vmícháme do tvarohu. Naneseme na nutelový krém. Pokryjeme kousky jahod a zalijeme červeným dortovým želé připraveným dle návodu. Místo vody uvedené v návodu můžete použít jahodovou nebo malinovou šťávu, já použila malinovou. Nakonec můžeme ozdobit šlehačkou.
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.…
více o Rybí filé pečené s jogurtem
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem