Udělejte drobenku a jeden hrnek drobenky si odeberte na posypání. Do zbytku klepněte 1–2 vajíčka, nasypte necelou půlku prášku do pečiva a pak trochu mléka tak, aby vzniklo těsto, které půjde dobře roztírat. Do těsta můžete samozřejmě podle chuti přidat koření, vanilku apod. Těsto rozetřete na vymazaný a vysypaný plech (nebo na pečicí papír), posypte ovocem nebo natřete náplní a nahoru rovnoměrně nasypte drobenku. Pečte asi na 180 stupňů, až budou ostrůvky těsta, které vylézají z drobenky pěkně dozlatova.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely