Než se gnocchi opečou, tak na druhé pánvi na rozpuštěném másle restujeme zeleninu. K orestované zelenině přidáme konzervu tuňáka. Promícháme, přidáme sůl, pepř a zakapeme citronovou štávou. Vše promícháme a přidáme 2 lžíce zakysané smetany.
Připravenou směs smícháme s opečenými gnocchi a přidáme petrželovou nať.
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Nejprve si klasickým způsobem upečeme palačinky, ti co mají čas, si samozřejmě udělají domácí (na slano). Na pánvi v…
více o Vynikající zapečené palačinky
Oloupané šalotky nasekáme nadrobno a velice pomalu a začastého míchání je osmažíme dozlatova na pánvi s rozehřátým…
více o Paštika s pomerančovou kůrou