Hovězí pečeně na pivu

3.2

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule velká
    • sůl
    • hladká mouka
    • 100
      g slanina libová
    • 500
      g hovězí maso
    • zázvor - mletý
    • 125
      ml pivo osmistupňové
    • snítka kopru
    • snitka petržele
    • 100
      g papriková klobása
    • pepř drcený

Postup přípravy receptu

  • Maso protkneme klínky klobásy, dáme do mísy s petrželí a koprem, zalijeme pivem a přikryté necháme 5 hodin marinovat.
  • Kostičky slaniny lehce osmahneme s jemně krájenou cibulí a přidáme maso s nálevem. Osolíme, okořeníme a zvolna dusíme pod pokličkou. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, zasmahneme a podlijeme. Povaříme a důkladně přecedíme.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: