Roštěnky v pivu

3.25

hodnoceno: 16
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 4
      ks hovězí roštěná
    • 4
      ks česnek
    • hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • pepř mletý
    • tuk
    • pivo

Postup přípravy receptu

  • Roštěnky naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem (piva tolik, aby byly roštěnky zakryté, ale nesmí plavat). Necháme do druhého dne uležet, pivo se částečně do roštěnek vsákne. Potom obalujeme běžným způsobem jako řízky a smažíme.
  • Obměna: Z roštěnek naložených v pivu můžeme připravovat jakoukoliv minutku nejen řízky. Takto naložené maso je vláčnější.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: