Hovězí Stroganov

2.78

hodnoceno: 9
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce máslo
    • sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • 600
      g hovězí svíčková nebo roštěnec
    • 200
      ml smetana
    • 200
      g žampiony
    • 1
      lžička hořčice
    • 2
      lžíce rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na nudličky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na 2 hodiny odležet. Potom maso poprášíme moukou, vložíme na cibulku osmahnutou na másle a prudce opečeme.
  • Přidáme na plátky nakrájené žampiony, rajčatový protlak, hořčici, směs osmahneme, zalijeme smetanou, podle chuti opepříme a osolíme, promícháme a povaříme.
  • Podáváme s dušenou rýží, hranolky nebo s brambory.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: