Hovězí nudličky s hráškem

2.47

hodnoceno: 19
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • máslo
    • sůl
    • 1
      ks masox hovězí
    • pepř mletý
    • 4
      plátek hovězí maso
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 4
      lžíce rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Hovězí maso nakrájíme na nudličky. V tlakovém hrnci osmahneme na másle nakrájenou cibuli, přidáme maso a orestujeme, dokud nepustí šťávu. Osolíme, opepříme a zalijeme teplou vodou, v které jsme rozmíchali kostku bujonu. Stačí tolik vody, aby bylo maso zakryté. Přidáme konzervu hrášku i s nálevem a rajský protlak. Tlakový hrnec uzavřeme a vaříme doměkka cca 25–30 minut. Přelijeme do hrnce a dochutíme. V případě nutnosti lehce zahustíme lžičkou solamylu rozmíchaným v trošce studené vody.
Zařazení: Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: