Oloupejte mrkve, nastrouhejte je na hrubém struhadle na nudličky. Zbavte papričky semínek a bílých vnitřních žeber a nakrájejte papričky na drobné kostičky. Na malé pánvi si ohřejte olej, přidejte k nim nasekané pálivé papričky a restujte. Až trochu zesklovatí, přidejte římský kmín a hořčičná semínka a restujte chvilku, až hořčičná semínka začnou praskat a skákat a koření voní. Sundejte z ohně, nalijte na nastrouhanou mrkev, přidejte sůl, cukr, hodně citronové šťávy a nať koriandru a dobře promíchejte.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Řádně očištěnou a omytou kachnu důkladně nasolíme a dáme do pekáče břichem dolů. Můžeme odříznout křídla a dát je do…
více o Pekingská kachna dle Robina