Z droždí, trošky cukru a mléka si připravíme kvásek. Mouku prosejeme, přidáme špetku soli, rozehřáté vychladlé máslo, 2 žloutky, mléko, kvásek a cukr. Zaděláme vláčné těsto a necháme jej vykynout.
Těsto si rozdělíme na dílky, které plníme různými náplněmi. Navrch sypeme drobenku.
Před drobenkou potřeme bílkem a po upečení máslem.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Hotové těsto…
více o Houstičky z domácí pekárny
Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky…
více o Krémová žampionová polévka