Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme vodou, dost osolíme a dáme asi na hodinu vařit.
Pak vložíme do remosky nakrájenou cibuli a na ni vykostěné uvařené koleno. Maso potřeme česnekem utřeným se solí a mletou paprikou, posypeme kmínem, podlijeme vývarem, v němž se maso vařilo, a ještě minimálně půl hodiny pečeme a poléváme výpekem z masa.
Všechny suroviny používáme syrové. Brambory, cibuli, rajčata a česnek nakrájíme na plátky. Brokolici rozebereme na…
více o Zapečená brokolice do remosky
Uvaříme fazole do měkka. Mrkev a brambory ošistíme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na másle. Zalijeme vodou, a…
více o Vynikající zeleninová polévka
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou…
více o Králík na houbách a hořčici