Smícháním všech ingrediencí utvoříme těsto, které vlijeme do vymazané a vysypané dortové formy (22 cm) a dáme péct do předehřáté trouby (cca 15 minut). Změklé máslo ušleháme s cukrem, pak přidáme tvaroh, opět promícháme a krém rozetřeme na vychladlý korpus.
Na krém naskládáme jahody – množství dle chuti. Z vody, sirupu a pudinku uvaříme želé, kterým přelijeme lžící všechny jahody, nakonec do mezer vlijeme zbytek želé. Dort dáme do chladničky a necháme proležet (nasáknout korpus) alespoň 24 hodin. Před podáváním můžeme dozdobit šlehačkou.
V páře uvaříme pudink v půl litru vody, žloutky, vanilkový cukr, citron. Necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem,…
více o Bruselák s citronovým krémem
Zpracujeme suroviny na kakaovou a tvarohovou část zvlášť, z té kakaové si necháme necelý hrnek stranou (přijde nahoru).…
více o Kakaová buchta s tvarohem