Žloutky a cukr zpracujeme mixérem dohladka. Pak vmícháme máslo, přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a kakaem, mléko, ořechy a ušleháme. Pak opatrně vmícháme sníh a vlijeme do vymazané a vyspané formy. Pečeme asi 50 minut na 170°C.
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky