Nakládaný pivní Hermelín

3

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule větší
    • sůl
    • 1
      lžíce ocet
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce petrželka
    • 100
      g sýr niva
    • 2
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření
    • feferonka není nutná
    • 1
      dl pivo světlé 10°
    • 4
      ks hermelín
    • 1
      dl olej
    • 200
      g nakládané kapie + lák z kapií (1dl)

Postup přípravy receptu

  • Hermelíny rozpůlíme, měkkou část vydlabeme lžičkou a společně s nastrouhanou (rozdrobenou) Nivou na pár vteřin vložíme do mikrovlnky rozehřát. Do rozehřáté hmoty vmícháme petrželku a pepř dle chuti, necháme vychladit a Hermelíny směsí opět naplníme.
  • Smícháme olej, pivo, lák z kapií, ocet, pokrájenou cibuli, kapie, koření a trochu osolíme.
  • Naplněné Hermelíny prokládáme a poléváme pivní směsí do sklenice a dáme alespoň na tři dny do chladu proležet.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: