Porce

3

hodnoceno: 18
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • paprika
    • hermelín
    • rajče
    • alobal
    • olej
    • uzenina

Postup přípravy receptu

  • Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na ni půlku hermelínu (rozkrojením nahoru), na hermelín opět uzeninu, popř. cibuli. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu (rozkrojením dolů) a nahoru přijde znovu uzenina.
  • Cípy alobalu spojíme, čtverec uzavřeme. Více takových porcí naklademe do pekáčku a dáme do rozpálené trouby. Na 250 stupňů jsou porce hotové po 15 minutách. Ochutíme tatarkou, kečupem a podáváme s hranolky nebo chlebem.

Podobné recepty

Použité suroviny: Alobal Hermelín Olej Paprika Rajče Uzenina

Doporučujeme

Další doporučené recepty: