Vejce a cukr ušleháme, potom přidáme ostatní suroviny. Na vymazaný plech nalijeme těsto.
Mezitím si připravíme směs z: 2 tvarohy, 1 až 2 vejce, 1 vanilkový cukr. Osladíme dle chuti, přidáme mléko dle potřeby.
Tuto směs si dáme do kornouty na šlehačku (postačí i obyčejný mikrotenový sáček, kterému ustřihneme růžek) a směsí malujeme na těsto cik cak mřížky, dáme péct. Upečenou buchtu pocukrujeme.
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky