Provensálská omáčka

3.38

hodnoceno: 13
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • ocet nebo citronová šťáva
    • 1
      ks vařená vejce
    • 1
      lžička rostlinný olej
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 3
      lžíce zakysaná smetana nebo jogurt
    • 1
      špetka zázvor
    • 1
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

  • Vejce a okurku nakrájíme na kostičky, přidáme prolisovaný česnek a ostatní přísady a vše smícháme.
  • Podáváme ke grilovanému masu nebo karbanátkům. Většinou dělám z dvojité dávky a je hned pryč.
Zařazení: Zálivky a omáčky

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: