Mléko dáme vařit, část ho odebereme a rozmícháme v něm důkladně pudink a skořicový cukr, pak ho přimícháme ke zbytku mléka a mícháme do zhoustnutí. Ještě do horkého pudinku zamícháme tvaroh. Dosladíme podle chuti, nejlépe třtinovým cukrem a zakápneme javorovým sirupem. Nalijeme do mističek a posypeme čokoládovými pilinami.
Cukry, žloutky a máslo vyšleháme, přidáme citrónovou kůru se šťávou, jogurt, smetanu, mouku a nakonec ušlehaný bílek.…
více o Citrónovo-vanilkový pudink
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky