Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme vodu, olej, mouku a prášek do pečiva. Bílky vyšleháme s vanilkovým cukrem a vmícháme do těsta. Těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení a uvaříme si pudink. Ten pak nalijeme lžící různými směry na povrch těsta.
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
Bílky se špetkou soli šleháme, až se vytvoří sníh přidáme cukr a vyšleháme to tuhého sněhu. Po jednom zašleháme žloutky…
více o Pikantní ořechová roláda
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa