Moučkový cukr, vanilkový cukr a žloutky utřeme do pěny, přilijeme olej a promícháme. Přidáme mouku, prášek do pečiva, kakao a nakonec vmícháme opatrně sníh z bílků. Směs nalijeme na plech a upečeme. Vychladlý korpus potřeme náplní.
Ve vodní lázni rozpustíme tuk s cukrem a kakaem a touto polevou řezy potřeme. Necháme ztuhnout a pak krájíme na řezy.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny