Kuřecí prsa podle potřeby rozkrojíme a naklepeme, abychom dostali co největší plátky. Alobal potřeme olejem a naskládáme na něj maso tak, aby se okraje jednotlivých plátků trošku překrývaly. Takto vzniklý plát masa posolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na maso naskládáme šunku nebo salám a položíme celý pórek. Pomocí alobalu svineme do rolády a do alobalu ji pevně zabalíme. I s alobalem dáme na plech, vložíme do trouby vyhřáté na 230 °C a pečeme 45 minut. Pak opatrně odstraníme alobal, roládu trošku podlijeme vodou a za občasného přelití výpekem dopečeme dozlatova.
Podáváme teplé s rýží nebo bramborovou kaší, studené s pečivem.
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, lehce rozklepeme, osolíme a opepříme.
Opečeme zprudka na pánvičce, aby se maso zatáhlo…
více o Karlos z kuřecích prsíček
Žloutky s cukrem šleháme metličkami cca 1 min. Přidáme rozemleté ořechy, dobře promícháme a lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Oříšková roláda s tvarohem
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou hlívu, posypeme mletou sladkou paprikou, pokmínujeme…
více o Polévka z hlívy ústřičné