Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zasypeme moukou, lehce osmahneme a vmícháme papriku. Po zpěnění zalijeme vodou, rozšleháme, uvedeme do varu a povaříme 10 minut. Poté přidáme fazole i s omáčkou, kořenící směs, rozetřený česnek, pepř, párek nakrájený na kolečka a vaříme ještě 3 minuty. Dochutíme octem a solí, necháme projít varem a podáváme.
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Jednoduchá a velice rychlá příprava houskových knedlíků, kde nehrozí, že je rozvaříte, když se budou dělat o pět minut…
více o Jednoduché houskové knedlíky
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem