kelímek
hrubá mouka
odměrka je z vaničky od tvarohu
2
ks
tvaroh z vaničky
plnotučný
Postup přípravy receptu
Vše dáme do mísy a zaděláme. Necháme odpočinout asi 10 minut. Po odpočinutí vytvoříme placičku, do které dáme ovoce, uděláme kouli a dáme do vroucí vody. Lépe se nám to bude dělat, když si budeme namáčet ruce do vody. Po vyplavání na hladinu je hotovo. Posypeme, čím máme rádi.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové