Stačí oloupat a nastrouhat pár mrkví, oloupat a pokrájet cibuli a kus celeru a nakrouhat nebo nastrouhat zhruba půl středně velké hlávky bílého zelí.
Promícháte v míse, přidáte zálivku, dochutíte, opět pořádně promícháte, dáte na pár hodin (stačit by měly čtyři) nebo do druhého dne odležet do lednice a můžete podávat. Třeba k obědu s bramborem je coleslaw vynikající.
Zálivku, která zelný salát příjemně propojí, smícháte z několika lžic majonézy (na mísu salátu šest až sedm), zhruba lžíce obyčejného octa a dvou lžic cukru. Dochucená je solí a směsí čerstvě mletého pepře.
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou…
více o Vegetariánské Kung Pao Asie
Testoviny uvarit a pridat na panev s olejem a cesnekem. Potom pridat nakrajena susena rajcata a hobliny italskeho syra.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem