Segedýnská dobrota

3

hodnoceno: 8
Příprava: 120 minut
Porce: 6
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      kg vepřové maso
    • 1
      balíček kysané zelí
    • 2
      ks cibule
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • mletá paprika
    • bobkový list
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      dl mléko

Postup přípravy receptu

  • Vepřové maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěním enajemno nakrájenou cibulku, přidáme maso, 2 lžíce mleté papriky a orestujeme. Poté podlijeme sklenkou vody a dusíme, až je maso skoro hotové. Přidáme překrájené kysané zelí vč. láku, nové koření, bobkový list, sůl a dusíme asi 30 minut. Ve mléce rozmícháme lžíci hladké mouky, přidáme do oáčky a aještě lehce povaříme. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: