Utřeme česnek se solí, koření rozmícháme v oleji, přidáme ocet s vodou (trochu ostřejší), promícháme a necháme pěkně uležet. Už několik let jíme z masa pouze ryby, ale tyhle buřty s cibulí jsem měla tak ráda, že je teď dělám ze sojových párků.
Cibule nakrájíme na tenká kolečka, která ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Všechno sypké v robotu nejdříve pomalu promíchám, pak přidám pokrájené rozměklé máslo a ostatní suroviny. Zapnu hnětení…
více o Perníčky – rovnou k jídlu