1.6
Hlavy a skelet důkladně propláchneme, dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Sebereme pěnu, která… více o Rybí polévka
Příprava drštěk: Pokud použijeme předvařené dršťky, pouze je propláchneme a uvaříme v osolené vodě. Měkké dršťky… více o Dršťková staročeská polévka
Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
Houbaření je takový český národní sport. Podle mykologů vyrazí každoročně do lesa na houby… Celý článek
Houbařská srdce plesají. Konečně rostou! Z lesa si tak můžeme přinést nejenom košík plný… Celý článek
Stále si lámete hlavu nad tím, co dát svým dětem k jídlu, aby byly zdravé a plné energie?… Celý článek
Chystáte v podzimním období oslavu nebo jinou slavnostní příležitost a stále si nevíte rady s… Celý článek
Kuřecí prsa vykostíme, naklepeme, osolíme a na každé položíme plátek šunky a uzeného sýra. Prsíčka zavineme a z obou… více o Kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem s vlnkami
Nejprve promícháme všechny sypké suroviny, pak přidáme ostatní a opět promícháme. Dle chuti můžeme přidat i ořechy a… více o Pudinkové řezy s polevou
Z paprik vykrojíme jádra, do dutých paprik vlijeme do 1/4 papriky smetanu, poté do papriky vložíme feferonky, pak… více o Papriky plněné pikantní pastou
Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a propláchneme teplou vodou. V míse prokapeme špagety olejem a posypeme… více o Bleskové česnekové špagety
Po vypracování jednu hodinu zkynout. Vyválet šíšky o průměru šest centimetrů. Šišky necháme kynout 10 minut. … více o Kynuté knedle
Dvě kolečka ananasu přepůlíme a dáme stranou. Ostatní rozkrájíme na kousky a vložíme do pohárů, na ananas rozložíme… více o Zmrzlina s ananasem
Vše zaděláme v těsto a necháme vykynout. Po vykynutí pleteme houstičky, potíráme rozšlehaným vajíčkem, sypeme solí a… více o Housky
Dolu 3-4 lzice plnotuc.horcice a 4 okurky nastrouhat na to dat bramdor a 5 vajec Sul majonezu , pepr, voda z… více o Bramborový salát Nova
Opláchnutou vepřovou plec protkneme slaninou a půlkou párku a opečeme po všech stranách na teflonové pánvi. Maso… více o Debrecínská vepřová plec
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně… více o Hovězí ragú
Čočku propereme, dáme do hrnce s očištěnou a pokrájenou mrkví a celerem, přidáme bobkový list, zalijeme vodou (vývarem)… více o Čočková polévka s klobásou
Rozkrájíme citron a pomeranč na půlky. Vymačkáme z nich šťávu a dáme do sklenice.Přisypeme cukr a zbytek dolijeme… více o Domácí limonáda