Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme. Brambory dáme do hrnce s vodou a vaříme. Mezitím si osmažíme cibulku na oleji. Brambory slijeme a přidáme cibulku. Rozmačkáme a podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme na talíř a ozdobíme pažitkou.
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Slaninu nakrájíme na drobné kousky cca 1x1 cm a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso restujeme. Rajče nakrájíme na…
více o Mexická quesadilas se salsou
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč