Z těsta vyválíme 2 pláty. První plát dáme na plech a vyskládáme piškoty. Uvaříme pudink podle návodu, necháme vychladnout a nalijeme na piškoty. Na pudink nastrouháme oloupaná jablka, přikryjeme druhým plátem a zamačkáme okraje.
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky